jít vybrat do bankomatu české spořitelny je společenská událost

jste klienty české spořitelny, nebo jenom všímaví kolemjdoucí? také vás fascinuje počet lidí u elektronických výběrových okének? česká spořitelna má u nás nejvíce bankomatů. přepočteme-li to ovšem na počet jejích zákazníků, zase až tak moc jich není. zde v brně jsou snad u všech bankomatů spořky dlouhé fronty, asi jako kdysi na banány (klasický příměr). kobližná, husitská, všude kam se vydáte, čekáte. ani ve tři ráno nejste první na řadě.

dneska po obědě jsem procházel po kobližné a bavil se stále přibývajícím počtem zákazníků, čekajících na své úspory. nejen já se bavil, snad celá fronta cosi družně řešila, asi nadávali sami sobě, že nejsou u jiné banky, nebo se seznamovali a domlouvali na večerní pivo.

fronty u bankomatů české spořitelny jsou ideálním místem pro seznámení. naprosto jistě víte, že člověk před vámi i za vámi počká, máte jej jistého na 10-15 minut. líbí se vám blondýnka v řadě po vás? není nic lehčího, než začít rozebírat „krásy“ výběru u spořitelny. tedy alespoň do chvíle, než se vrátí její robustní přítel s čivavou v taštičce.

nevím, jak dlouhou dobu si budu moci užívat snad největší výhody mbanky – možnost výběru kdykoliv a kdekoliv grátis – jít k vedlejšímu prázdnému (nikoliv vybrakovanému) bankomatu vždy potěší. spořitelních služeb jsem kdysi také využíval, zkoušel jsem i komerční banku. žádný valný rozdíl mezi nimi nevidím, proto u volby banky záleží i na takových maličkostech, jako je pohodlí a rychlost výběrů z bakomatů. ještě je ale možné, že jste příznivcem nahodilých rendez-vous.

Bankomat

Posted in blog

3 thoughts on “jít vybrat do bankomatu české spořitelny je společenská událost

  1. To je báječný nápad. Když člověk čeká dvě hodiny ve frontě u bankomatu, má pak méně času na utrácení! Nebo ho to čekání po těch dvou hodinách přestane bavit, odejde bez peněz a peníze jsou na účtu v bezpečí. Jdu si zřídit účet u České Spořitelny, ahoj.

  2. a jak se seznámíš s nějakou tou kóčou, určitě nám ji pak nezapomeň představit! :tyty:

Comments are closed.